HOW TO
Како најлесно да се вработиш како почетник програмер иако немаш работно искуство
Една од најголемите дилеми на секој почетник програмер е тоа како тој да се вработи иако нема работно искуство, што секоја компанија го бара од кандидатите.
Robert Mishovski
NEWS
Студент на Code Academy изгради платформа за закажување спортски настани
Дознајте како Кристијан изгради платформа за закажување спортски настани
Robert Mishovski
NEWS
"Откако ја завршив .NET Академијата добив 3 понуди за работа во ист ден!” - Љупче Спасовски
Дознајте како да добиете повеќе понуди за работа одеднаш
Robert Mishovski
NEWS
Зошто програмерите во Македонија се толку високо платени?
Дознајте зошто програмерите земаат толку висока плата
Robert Mishovski
NEWS
Code Academy плаќа 500 евра на секој студент кој ќе го откаже факултетот за да научи да програмира
Дознајте како да добиете до 500 евра ко-финансирање доколку сте студент
Robert Mishovski
NEWS
Како да се вработиш во Codedesk, без предходно работно искуство
Дознајте како да започнете кариера во ИТ светот
Robert Mishovski