Илјадници можности за развој на твојата посакувана кариера
Code Academy, во соработка со Codedesk како компанија за регрутација на ИТ талент, е специјализирана во остварување на вработувања во ИТ секторот.
578
Успешни вработувања
Code Academy е воедно и агенција која нуди услуги за вработување на програмери со искуство. Испрати го твоето резуме и дозволи ние да се погрижиме за твоето вработување
Испрати резиме
Matching
Поврзување со идеални компании и работодавци и договарање интервјуа
Interview Preparation
In-house припрема и вежби за поминување на техничко интервју
Sallary negotiation
Преговори за повисока плата и поволни работни услови
Career managment
Менаџмент и развој на вашата кариера низ текот на работењето
Најди ја работата на твоите соништа денес.
Погледни огласи →