Избери го правиот курс за тебе
Уписите се во тек
7 месеци
Full-Stack .NET
Microsoft .NET со C# е една од најпопуларните технологии користени за развој на банкарски ситеми
Погледни
7 месеци
Full-Stack JavaScript
Можностите со JavaScript технологијата се бескрајни за развој на динамични веб апликации.
Погледни
7 месеци
Full-Stack JAVA
Java програмскиот јазик нуди највеќе можности за работа и е исто еден од нај користените јазици во светот
Погледни
6 месеци
Full Stack PHP
Научи како да развиваш целонсни веб апликации во PHP, користејќи го Laravel фрејмворкот
Погледни
6 месеци
Android
Научи како да развиваш мобилни Андроид апликации во Kotlin.
Погледни
6 месеци
Software Testing
Квалитетот на еден софтвер зависни од способноста да му се детектира неговата волнерабилност.
Погледни
6 Месеци
Machine Learning & Artificial Intelligenge
Научи како да градиш алгоритми и алатки кои учат, вршат предвидувања и донесуваат одлуки преку анализа анализа на големи податоци
Погледни
2 месеци
Typescript
Научи Typescript, суперсет на JavaScript кој дозволува голема скалабилност во развој на веб апликации
Погледни
2 месеци
SQL
Научи како да креираш бази на податоци и како да ги прикажуваш истите податоци на скалабилен начин.
Погледни
4 месеци
Python
Python е еден од најпопуларните и најкористени програмски јазици после JavaScript. Научи како да развиваш веб апликации со Pyton во Django.
Погледни
7 месеци
BlockChain
Научи како да изградиш своја крипто валута на Blockchain и се друго што ти е потребно за да бидеш успешен Blockchain девелопер.
Погледни
3 месеци
Cyber Security
Научети ги последните методи и технологии за сајбер заштита на софтверски системи.
Погледни
3 месеци
Arduino / C++
Научете како да градите харвдер алатки со паметни сензори користејќи Arduino плочи.
Погледни
3 месеци
Ethical Hacking
Научете како да хакнувате комплексни софтвер системи и бази на податици, со цел да предвидите ризици од хакнување.
Погледни
6 месеци
UX/UI Design
Научи како да дизајнираш модерни, респонзивни веб апликации и да создаваш "User Interface" решенија во Figma.
Погледни
2 месеци
Amazon Web Services
Се што треба да знаете за лансирате софтвер апликација на најпознатата и најкористената хостинг компанија на планетата.
Погледни
2 месеци
Google Firebase
Firebase Real Time NoSql базите нудат огромни можности за располагање со податоци, скалабилност и автентификација на корисници
Погледни
30 дена
Product Managment
Курс за продукт менаџмент со Tom Young, сениор продукт менаџер во Google
Погледни