NEW Уписите се во тек >
Стани Full-Stack .NET Програмер
Седум месечна обука која ќе те претвори во Full-Stack C#, .NET програмер со почетна плата од 800 до 1,000 евра.
HTML5
CSS
C#
.NET
SQL
12 запишани студенти досега
Започнува на 1-ви Септ, 2022
Програмава е создадена согласно побарувачката на најдобрите компании во регионот
Не само курс.
Цел процес, кој ќе те направи успешен
Во Code Academy, обуката е само еден од повеќето елементи потребни за вашиот успех
Обука
7 месечна обука во нашите простории
Тестирање
Месечно тестирање со поени
Сертифицирање
Признаен европски сертификат
Хакатони
Месечни хакатони за вработување
Пракса
Работна пракса на реални проекти
Вработување
Тренинг за вработување и кариера
7 месечна иновативна обука со најдобрите ментори

За да ги намалиме шансите за неуспех, дизајниравме систем на обука кој е непобедлив

9 часа предавања неделно
Можност за следење предавања во живо или онлајн
Пристап кон дигитална верзија на секое предавање
Изучување на методи за подобро меморирање
Изучување на методи за подобро резонирање
Секој студент има личен student success specialist
Онлајн поддршка при извршување домашни
Неделни проект предизвици
Тестирање и полагање испити за секој модул

За да утврдиме дека едукацијата е пренесена до тебе на правилен начин, Code Academy има многу сериозен поглед кон тестирање

Тестирање на секој модул
Опција за преполагање без трошоци
Бранење на завршен проект пред комисија
Опција за онлајн полагање
Стекнување на 4 серфикати за секој модул и диплома за завршена академија

Во текот на оваа академија, ке се стекнеш со следните овластени серфикати

HTML и CSS сертификат
JavaScript ES6 сертификат
C# сертификат
.NET сертификат
Диплома за завршена Full-Stack .NET академија
Месечни хакатони за вработување и вмрежување со странски компании

Еднаш месечно, секој студент има шанса да се натпреварува на хакатон за вработување каде што најдобрите учесници добиваат понуда за работа

Претставување на спонзор ИТ компании
Презентирање на задача каде што учесниците ќе имаат можност да најдат креативно решение
Можност учесниците да научат нови работи решавајќи реални проблеми преку компетитивно програмирање
Вмрежување, дружење и засилување на програмерската заедница
Стекнување на работно искуство преку реални проекти

Нашите студенти работат на иновативни решенија кои го менуваат светот.

50+ партнер компании за пракса
500+ остварени пракси
Препорака за работа
Искуство во тимска работа
Вработување во партнер компании од странство

Code Academy те праќа на интервјуа за работа без ти да се мачиш да аплицираш

500+ успешни вработувања
50+ партнер компании
Подготовка за интервју за работа
Посредување на интервју за работа
Консултација при преговори за плата
Еве што се ќе научиш во наредните 7 месеци
Во Code Academy, обуката е само еден од повеќето елементи потребни за вашиот успех
Programming
Како да градиш софтвер професионално
На овој курс ќе научиш како да градиш интерактивни прогресивни веб апликации во .NET, користејќи HTML, CSS и C#
Experience
Како да работиш во поголем Тим
На овој курс ќе научиш како да работиш како дел од поголем тим, користејќи gitHub version control и користејќи разни методологии на работење како SCRUM и WATERFOLL
Career training
Како да се вработиш било каде
Во курсот е вклучена програма каде што учиш како да го поминеш било кое техничко интервју, како да создадеш резиме и порфтолио кое продава и дури и како да преговараш за повисока плата
Freelancing
Како да станеш Freelancer
Доколку, работење од 9 до 5 за фиксна плата не е за тебе, тогаш ќе откриеш како и каде да најдеш стабилни клиенти кои ќе те плаќаат директно тебе.
Компании во кои можеш да се вработиш по завршување на академијата
Ова се некои од нашите соработници каде што дел од нашите студенти се вработуваат
Дознај зошто студентите на Code Academy имаат највисока стапка на вработување
500+ вработени студенти досега
Кристијан Прематаров
Јас сум Кристијан Прематаров имам 27 години, доаѓам од Неготино но моментално живеам во Скопје. Имам завршена магистратура на градежениот факултет во Скопје, конструктивна насока. Моментално сум вработен како Full-Stack програмер во Asseco SЕЕ.
6 months ago
Дениз Адил
Јас сум Дениз Адил од Скопје, имам 37 години и моментално сум вработен во CodeWell како Junior iOS програмер.
8 months ago
Љупче Спасовски
Јас сум Љупче Спасовски, од Скопје, имам 27 години и сум студент на УКИМ. Моментално работам како Full Stack Developer во швајцарската ИТ компанија Miracle Mill.
2 months ago
Љубен Илиоски
По 7 и пол години работа како електроинженер во енергетска компанија, одлучив да се вратам на мојата прва љубов ИТ. Моментално сум вработен во Интернационална компанија како Junior Solution Developer.
1 year ago
Стефан Минчевски
Здраво, јас сум Стефан Минчевски, имам 28 години и живеам во Скопје. Ја завршив iOS Swift Академијата и моментално сум на пракса во компанијата Inellipse од Битола.
15 days ago
Глигор Симонов
Здраво, јас сум Глигор Симонов, имам 19 години и сум студент на ФИНКИ. Ја изучував PHP Академијата на Code Academy. Наскоро ќе почнам со обука во ИТ компанија за бизнис логистика како full-stack програмер.
4 months ago
Васил Јовев
Јас сум Васил Јовев, имам 19 години и моментално сум вработен во Iskratel како Java Developer. Сѐ уште ги немам завршено предавањата, но ја изучувам Full-Stack Java Академијата.
9 months ago
Стефан Дамчевски
Моето име е Стефан Дамчевски, имам 25 години и по успешна завршена академија на Code Academy, моментално работам во Distant Point како .NET девелопер.
2 weeks ago
Цена која секој може да си ја дозволи
Повеќе можности за плаќање, создадени да ја направат програмата достапна за сите
6 рати
12 рати
24 рати
36 рати
48 рати
Online
1,800 ден
месечно
7 месечна онлајн обука
Онлајн поддршка
Дигитално полагање испити
5 овластени сертификати
Сертификат за завршена обука
ВКУПНО
64,800 ден
Academy
3,600 ден
месечно
7 месеци обука во живо
Можност за следење онлајн
Пристап до снимени предавања
5 овластени сертификати
Сертификат за завршена обука
SCRUM обука
gitHub обука
Изработка на резиме
Тренинг за вработување
ВКУПНО
129,600 ден
Career
4,600 ден
месечно
7 месеци обука во живо
Можност за следење онлајн
Пристап кон снимени предавања
5 овлатени сертификати
Диплома
SCRUM обука
gitHub обука
Работна пракса
Изработка на резиме
Тренинг за вработување
Вработување
ВКУПНО
185,000 ден
* Плакање во готово?
Доколку сте во можност да платите во готово, ќе добиете 10% попуст од целовкупната сума наведена горе
* Плакање на рати
За можност за плаќање на рати, потребно е вашата апликација да биде одобрена од некој од нашите партнер банкарски институции
* Покани пријател попуст
Доколку поканите пријател кој нема предходно аплицирано и тој се упише на некоја од нашите обуки тогаш добивате дополнителен 10% попуст на целовкупната сума
* Ко-Стипендирање
Ако сметате дека сте талентиран тогаш аплицирајте за 50% ко-стипендирање од партнер компанија
Времето истекува, аплицирај веднаш!
Придружи се на група студенти кои во 2022 ќе започнат нова кариера во ИТ светот
Досега примени студенти
7
Слободни места
10