3 СЛОБОДНИ МЕСТА
5 Дневен Курс по Веб Дизајн и Програмирање во HTML и CSS
Научи да градиш респонзивни веб страни во HTML и CSS, стекни се со потребните сертификати и почни да заработуваш од 1,000 до 3,000 евра месечно на UpWork, работејќи од било каде и било кога.
Почеток: 18 Јули, 2022
11:00 - 17:00
Антон Попов 33, Скопје
Цена: 8,000 ДЕН
Пријави се
Име и презиме
Телефон
Мејл адреса
Што е вклучено во програмата?
Се што ти е потребно за да почнеш да заработуваш на UpWork
5 Дневна Обука
Интензивна пет-дневна обука на која ќе ги стекнеш потребните вештини за работа со клиенти
Project Porfolio
Изработка на 3 портфолио проекти кои ќе ви помогнат да привлечете клиенти
HTML & CSS Сертифкат
Сертификат за завршена обука за Основи на HTML и CSS
UpWork Профил
Професионално изработен UpWork профил со препорака од Agency account
3-5 препораки за работа месечно
Нашиот тим ќе ви праќа паметно избрани препораки за работа на кои што вие ќе можете да аплицирате
Програма на курсот
Ова е целосната агенда на курсот и неговата содржина
DAY 1
Основи на веб дизајн и вовед во веб технологии
DAY 2
HTML тагови и функционалности
DAY 3
CSS Основи и Flex Grids
DAY 4
Респонзивен Cross-Platform CSS дизајн
DAY 5
Изработка на респонзивна веб страна со HTML и CSS
Кои се потребни критериуми за квалификација?
Ги исполнуваш ли потребните услови за да учествуваш на овој курс?
* 16-50 годишна возраст
Потребно е со вас да носите лична карта за да се пријавите на евентот и да не ја пречекорувате годишната граница
* Познавање на англиски јазик
Минимум среден степен на добро пишан и говорен англиски јазик. Не е потребен сертификат за потврда.
* Можност за посетување на обуката
Обуките се одржуваат помеѓу 09 и 17 часот, од Понеделник до Петок.
* Да поседуваш лаптоп
За време на курсот, потребно е да донесеш сопствен лаптоп кој ќе го користиш за вежбите и зададените задачи