7 СЛОБОДНИ МЕСТА
Натпревар за стипендија и обука за вработување во Codedesk
Докажи дека имаш способност да учиш програмирање и добиј целосна стипендија во вредност од 2,200 евра за full-stack JavaScript обука за програмирање и договор за вработување во Codedesk
24 Мај, Вторник
18:00 - 21:00
Антон Попов 33, Скопје
Пријави се
Име и презиме
Телефон
Мејл адреса
Кои се потребни критериуми за квалификација?
Целта не е да знаеш да програмираш, туку да ни покажеш колку се добри твоите способности за учење.
* 16-30 годишна возраст
Потребно е со вас да носите лична карта за да се пријавите на евентот и да не ја пречекорувате годишната граница
* Познавање на англиски јазик
Минимум среден степен на добро пишан и говорен англиски јазик. Не е потребен сертификат за потврда.
* Можност за посетување на обуката
Обуките се одржуваат помеѓу 18 и 21 часот, секој Вторник, Среда и Петок.
* Да поседуваш лаптоп
За време на натреварот, потребно е да донесеш сопствен лаптоп кој ќе го користиш за вежбите и зададените задачи