Запознајте ги нашите ментори
Успехот на студентите и тесно поврзан со квалитетот на спроведување на обуката. Code Academy ја има наголемата заедница на искусни ментори во регионот
Христијан Костадиноски
JavaScript/React Mentor
Марко Крстевски
HTML, CSS Mentor
Игор Илиевски
Java Mentor
Димитар Јосифов
Java Mentor
Бобан Срезовски
.NET Mentor
Никола Јанески
PHP Mentor
Сашо Михајлов
JavaScript / React
Александрос Апостолидис
PHP Mentor
Тони Накевски
.NET Mentor