Повеќе од 500 успешни приказни
Најдобар начин да дознаете колку е квалитетна нашата програма е ако прашате некој од 500-те вработени студенти
Кристијан Прематаров
Јас сум Кристијан Прематаров имам 27 години, доаѓам од Неготино но моментално живеам во Скопје. Имам завршена магистратура на градежениот факултет во Скопје, конструктивна насока. Моментално сум вработен како Full-Stack програмер во Asseco SЕЕ.
6 months ago
Дениз Адил
Јас сум Дениз Адил од Скопје, имам 37 години и моментално сум вработен во CodeWell како Junior iOS програмер.
8 months ago
Љупче Спасовски
Јас сум Љупче Спасовски, од Скопје, имам 27 години и сум студент на УКИМ. Моментално работам како Full Stack Developer во швајцарската ИТ компанија Miracle Mill.
2 months ago
Љубен Илиоски
По 7 и пол години работа како електроинженер во енергетска компанија, одлучив да се вратам на мојата прва љубов ИТ. Моментално сум вработен во Интернационална компанија како Junior Solution Developer.
1 year ago
Стефан Минчевски
Здраво, јас сум Стефан Минчевски, имам 28 години и живеам во Скопје. Ја завршив iOS Swift Академијата и моментално сум на пракса во компанијата Inellipse од Битола.
15 days ago
Глигор Симонов
Здраво, јас сум Глигор Симонов, имам 19 години и сум студент на ФИНКИ. Ја изучував PHP Академијата на Code Academy. Наскоро ќе почнам со обука во ИТ компанија за бизнис логистика како full-stack програмер.
4 months ago
Васил Јовев
Јас сум Васил Јовев, имам 19 години и моментално сум вработен во Iskratel како Java Developer. Сѐ уште ги немам завршено предавањата, но ја изучувам Full-Stack Java Академијата.
9 months ago
Стефан Дамчевски
Моето име е Стефан Дамчевски, имам 25 години и по успешна завршена академија на Code Academy, моментално работам во Distant Point како .NET девелопер.
2 weeks ago
Борјан Стојановски
Јас сум Борјан Стојановски, имам 26 години и работам во Iskratel заедно со Васил Јовев. Желба за програмирање-да, труд-да, вложување во програмата која ја има на располагање Академијата-да.
15 days ago
Андреј Ќосевски
Иако немав претходно предзнаење, целосно се посветив на програмирањето и по неколку месеци по завршувањето на Академијата започнав со работа во CodeWell, истакна Андреј Ќосевски, еден од најдобрите студенти на Android Академијата во Code Academy.
4 months ago
Сашо
Во нашето интервју со Сашо, 26-годишен програмер од Скопје, разговаравме за неговото искуство во склоп на Code Academy, како и процесот кој доведе да се вработи како junior .NET програмер во Matrix Global.
9 months ago
Стефан Анастасовски
Научив да програмирам за да се вработам во една од најдобрите компании во нашата земја, објасни Стефан Анастасовски додека ја раскажуваше неговата приказна.
2 weeks ago
Даниел Павловски
Јас сум Даниел Павловски од Крива Паланка, имам 25 години и живеам во Германија, близу Франкфурт, веќе 4 години. Ја завршив Full-Stack Java Академијата и моментално работам во Comercus Gmbh, компанија за развивање на системи за трговски компании.
15 days ago
Мартин Михаиловски
Јас сум Мартин Михаиловски, имам 27 години и завршив на Full-Stack PHP Академијата. Имам full-time работа во компанија во авто индустријата, а паралелно работам како freelance програмер на Upwork.
4 months ago
Стефан Давидовски
Успешно вработен како full-stack .Net програмер во Distant Point
9 months ago
Димитар Ѓеоргиев
Успешно примен на работна пракса во CodeWell, ја заврши iOS академијата како еден од најдобрите студенти
2 weeks ago
Анета Окардова
Здраво, јас сум Стефан Минчевски, имам 28 години и живеам во Скопје. Ја завршив iOS Swift Академијата и моментално сум на пракса во компанијата Inellipse од Битола.
15 days ago
Бојан Ковачевски
Пред да започнам со пракса во Distant Point, имав повеќе различни интервјуа за кои ме подготвуваше Маријана. Многу ми се допадна фактот што Маријана пронајде во мене талент за програмирање, а со тоа ме насочи и ме мотивираше да дадам сè од себе.
4 months ago
Џина Стевковска
Ме мотивираа напорно да работам на сите проекти, меѓу кои и проектот за швајцарската компанија Tokiwi SA. Ме мотивираа да аплицирам на шест отворени работни позиции и да се вработам во холандска компанија, дури и пред завршување на PHP Full Stack Академијата.”
9 months ago
Александар П.
Пред да започнам со Академијата за Android Development, бев 2-ра година на ФИНКИ. Се почувствував како да ми беше потребна некаква промена со крајна цел да започнам со работа во ИТ компанија како програмер.
2 weeks ago